Salátová zálivka s medem a hořčicí
Postup
1 V misce smíchejte olej, jogurt, šťávu, víno, hořčici a med. Dochuťte. Skladujte v chladu a spotřebujte během 2-3 dní. Zálivka je vhodná ke všem salátům, zvláště k zelným a k salátům z kořenové zeleniny.
Mohlo by Vás zajímat
Příprava:
Dužinu dýně pokrájíme na drobné kostičky a rozmixujeme. Osolíme asi 2 ČL soli aby pustila vodu.
Nakrájíme nadrobno cibuli a asi 0,3...
01:00
Křen očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. Do mixéru,dáme
vodu, ocet a křen. Rozmixujeme a přidáme ostatní suroviny a
ještě jednou řádně pro...
01:00 · 00:50
Do mixéru dejte olivy, česnek, kapary, hořčici a oregano a rozmixujte vše na hladkou pastu. Podle chuti přidejte pepř a oelj a dále mixujte, až s...
01:00 · 00:50 · 00:25
Okurku nastrouháme a osolíme.Až pustí trochu šťávy, přidáme najemno nařezaný kopr, prolisovaný česnek a asi lžíci oleje. Vše opepříme a dobře pro...
01:00 · 00:50 · 00:25
Komentáře