Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Králík > Chlupaté knedlíky s houbami (a králíkem)
 

Chlupaté knedlíky s houbami (a králíkem)

Chlupaté knedlíky s houbami (a králíkem)
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
94x
Autor: neuveden

SUROVINY

500 g brambor • 2 vejce • sůl • 200 g hrubé mouky
Houbová směs: 200 g čerstvých či mražených tvrdých hub (nejlépe hříbků)
• 2 lžíce oleje • 1 cibule , sůl • mletý kmín , 4 králičí čtvrtky • sůl
1 # směs koření na divočinu • 2 cibule • 100 g slaniny •

POSTUP

Nastrouháme syrové brambory, přidáme vejce, sůl a mouku a vymícháme tuhé těsto. Polévkovou lžící z něj vykrajujeme kousky a vhazujeme je do oso­lené vroucí vody. Vaříme asi 3 minuty (hotové jsou, když vyplavou na povrch). Houby nakrájíme na kostičky, orestujeme je na oleji a na cibulce. Osolíme, přidáme špetku kmínu, smícháme s knedlíčky a servírujeme vegetariánům.

My masožravci si k tomu upečeme králíčka cibuláčka: králičí čtvrtky pro­špikujeme, osolíme a přidáme divoké koření.

Cibuli a slaninu nakrájíme na nudličky, přidáme sádlo a vše v pekáči upečeme.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.