Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Králík > Dušený králík na ovoci
 

Dušený králík na ovoci

Dušený králík na ovoci
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
863x
Autor: neuveden

SUROVINY

300 g malé cibule
vykuchaný králík 1 sklenice kompotovaných švestek
3 jablka - sůl
2 pepř
1 bobkový listopad 0,25 l bílého vína 0,25 l čistého vývaru
nahrubo mletý pepř na posypání

POSTUP

1) Nejprve oloupeme cibuli. 2) Králíka umyjeme, osušíme a rozdělíme na osm porcí. Pak jej potřeme solí a pepřem. 3) Na pánvi rozpálíme olej. Na něm asi po dobu 5 minut opečeme maso ze všech stran. Přidáme cibuli, bobkový list, víno, vývar a po dobu jedné hodiny necháme dusit v předehřáté troubě (200 °C). 4) Opraná a osušená jablka rozčtvrtíme a odstraníme z nich jádřince. Potom je ještě rozkrájíme na menší kousky. Švestky vyndáme z plechovky a necháme okapat. Rovněž je pokrájíme na menší kousky. 5) Asi 10 minut před ukončením dušení přidáme švestky spolu s jablky k masu. Posypeme nahrubo mletým pepřem, osolíme a podáváme s vařenými brambory.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.