
Kanadský králík
SUROVINY
1 krállík
3 stroužky česneku
0,5 skleničky kečupu
lžička soli
lžička sójové omáčky
lžička worcestru
0,5 lžičky chilli koření
0,5 lžičky pepře
3 stroužky česneku
0,5 skleničky kečupu
lžička soli
lžička sójové omáčky
lžička worcestru
0,5 lžičky chilli koření
0,5 lžičky pepře
POSTUP
Připravené suroviny dobře promícháme a vzniklou směsí zalijeme naporcovaného králíka. Maso necháme v marinádě odležet 24 hodin v lednice. Druhý den trochu podlijeme, upečeme a podáváme s bramborovými hranolky nebo s rýží.
Recept "Kanadský králík" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2018
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.