Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Králík > Kořeněný pečený králík
 

Kořeněný pečený králík

Kořeněný pečený králík
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Náročnost
lehký
Počet zobrazení
929x
Autor: Praktická žena - 2001-02

SUROVINY

bobkový list
1 lžíce hladké mouky
1 dl sladké smetany
1 cibule
1 králík
několik kuliček nového koření a pepře
sůl
2 lžíce oleje

POSTUP

Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a celé koření. Tuto směs rozložíme na dno pekáče, vložíme osoleného králíka, podlijeme ho horkou vodou a pečeme. Během pečení maso obracíme a přeléváme vypečenou šťávou, podle potřeby podléváme horkou vodou. Měkkého králíka vyjmeme, vypečenou šťávu vlijeme do kastrůlku, přidáme smetanou rozšlehanou s moukou a povaříme. Mezitím maso nakrájíme na porce. Zahušrěnou šťávu přecedíme, nalijeme na maso a ještě krátce zapečeme. Podáváme s houskovými knedlíky nebo rýží.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.