Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Králík > Králík nejmilejší
 

Králík nejmilejší

Králík nejmilejší
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
934x
Autor: Testudo

SUROVINY

1 ks králík
2 dcl víno bílé
masox
olej
3 stroužek česnek
cibule
zázvor
estragon
sůl
houby

POSTUP

Králíka prošpikujeme slaninou, ale většinou se mi nechce, tak ji nakrájím na kostičky a dám ji pod králíka. Pak ho osolím, posypu zázvorem a v pekáčku s trochou oleje ho vložím do rozpálené trouby. Za chvíli ztlumím plamen a pekáček přiklopím. Zatím povařím ve vodě houby s půlkou masoxu. Když se začne králík připalovat, podliju ho masoxem s houbami, po hodině přidám cibulky, tři nasekané stroužky česneku a podliju bílým vínem. Po půl hodině pekáč odklopím, přidám estragon a nechám maso zčervenat. Podávám s bramborovým knedlíkem a nescezenou omáčkou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.