
Lisabonský králík



4

1207x
Autor: &zdendar
SUROVINY
králík
slanina
kyselá smetana
sůl
mouka
Marináda:
2 sklenky vína
1 sklenka vinného octa
nakrájené cibule
pepř
jalovec
bobkový list
slanina
kyselá smetana
sůl
mouka
Marináda:
2 sklenky vína
1 sklenka vinného octa
nakrájené cibule
pepř
jalovec
bobkový list
POSTUP
Suroviny na marinádu necháme přejít varem. Ve vychladlé marinádě necháme králíka dva dny. Pak jej osušíme, protáhneme slaninou, osolíme a pečeme na rozpuštěné slanině. Při pečení podléváme marinádou.
Šťávu zahustíme moukou a povařenou ji scedíme na hotového králíka. Do omáčky přidáme kyselou smetanu.
Recept "Lisabonský králík" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.