Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Králík > Plněný králičí hřbet
 

Plněný králičí hřbet

Plněný králičí hřbet
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Náročnost
středně
obtížný
Časová náročnost
40 min.
Počet zobrazení
1588x
Autor: neuveden

SUROVINY

500 g králičího hřbetu bez kosti
150 g uzeného boku
50 g listového špenátu
1 vejce
stroužek česneku
20 g oleje
rozmarýn bylina
sůl, pepř

POSTUP

Válečky králičího hřbetu den předem důkladně promneme solí, zařízneme do nich kapsu pro plnění po celé jejich délce. Do kapsy vložíme hranolek uzeného boku a necháme zabalené v mikroténové fólii v lednici. Před přípravou vyjmeme hranolky uzeného boku a nakrájíme je na drobné kostičky. Spařené špenátové listy posekáme, přidáme prolisovaný česnek, syrové vejce a promícháme. Osolíme, opepříme a směs vtlačíme do kapsy. Rozmarýn smícháme s olejem a potřeme jím kousky masa. Válečky masa zabalíme do alobalu, na stranách stočíme a zpola ponořené do vody pečeme v troubě při 150 stupních přibližně 30 minut.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.