Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Králík > Uzený králík
 

Uzený králík

Uzený králík
 
  • přidat obrázek ...
 
*
Počet porcí
4
Náročnost
lehký
Počet zobrazení
7329x
Autor: neuveden

SUROVINY

Použijeme zadek a hřbet.
Potřebujeme: libeček, česnek, sůl a bobule jalovce

POSTUP

Králičí maso poskládáme do kameninového soudku a proložíme připravenými ingrediencemi. Zalijeme vodou,m kterou jsme 5 minut převařovali a vychladili. Naložené maso necháme 10 -12 dnů odležet ( podle teploty), po 7 dnech přeložíme. Před uzením maso opláchneme a necháme okapat 12 hodin. Udíme přibližně 6 hodin. Nesmí příliš vyschnout.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.