Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Langoše > Langoše
 

Langoše

Langoše
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
90 min.
Počet zobrazení
622x
Autor: Báječná žena

SUROVINY

150 g múčnatých zemiakov
400 ml mlieka
30 g droždia
30 g kryštálového cukru
400 g hladkej múky
50 ml oleja do cesta
500 ml oleja na vyprážanie
1 ČL soli
2 ks tégliky kyslej smotany
2 ks strúčiky cesnaku
1 ks až 2 čili papričky

POSTUP

Zemiaky uvaríme v šupke, ošúpeme a vlažné prelisujeme. 100 ml mlieka zohrejeme, osladíme a rozdrobíme v ňom doždiea necháme nakysnúť. Múku nasypeme do misy, prilejeme mlieko s droždím, pridáme zemiaky, olej a zvyšné mlieko so soľou. Vymiesime vláčne cesto, prikryjeme ho utierkou a hodinu necháme kysnúť. Do väčšej panvice nalejem olej a rozohrejeme ho. Z cesta oddelíme kúsok, roztiahneme ho na placku a vložíme do horúceho oleja. Pražíme z oboch strán do červena a necháme odkvapkať na papierovom obrúsku. Kyslú smotanu vymiešame s prelisovaným cesnakom a čili papričkami nasekanými na jemno.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.