Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Luštěniny > Baskické fazole
 

Baskické fazole

Baskické fazole
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
3
Počet zobrazení
1669x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 a 0,5 sácku mražených zelených fazolových lusku (celkem asi 500 g)
4 oloupaná a na kosticky nakrájená rajcata
1 strední drobne nasekaná cibule
1 pol. lžíce olivového oleje
50 g na kosticky nakrájené debrecínky
2 stroužky drobne nakrájeného cesneku
sul a pepr

POSTUP

V hrnci se silným dnem nechte rozehrát olej a vložte slaninu. Pridejte cibuli a nechte osmahnout. Vložte rajcata, posolte a opeprete. Pak nasypte do hrnce fazolky a cesnek. Zalijte vodou, prikryjte poklickou a na mírném ohni duste dokud nebudou lusky mekké a voda vyvarená ve výbornou štávu. Jako príloha postací 2 plátky křehkého chleba.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.