Fazole nakyselo

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • bílých fazolí 500 g
  • cibule 2
  • sterilovaná okurka
  • tuk
  • pepř
  • mouka
  • ocet
  • sůl

Postup

1 Fazole přebereme, zbavíme nečistot a dobře propláchneme vlažnou vodou. Poté zalejeme studenou vodou a necháme alespoň 4 hodiny nabobtnat. Nabobtnalé fazole zalijeme studenou vodou a pozvolna vaříme do měkka.
2 Cibuli nakrájíme nadrobno, necháme na oleji společně s jemně nakrájenou okurkou a moukou zpěnit a vmícháme do měkkých fazolí. Osolíme, opepříme, přídáme ocet a ještě krátce podusíme.

Mohlo by Vás zajímat

Pravý židovský šoulet
Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji. Přidáme na kostky nakrájené lehce posolené hovězí a lehce osmahneme. Pak přidáme fazole a vše zalij...
Dušené černé fazole se slaninou
1 PL = 1 polévková lžíce 1 KL = 1 kávová lžička 1 hrnek = 250 ml Příprava: Fazole zalijte studenou vodou a nechte přes noc nabobtnat. Př...
 · 12:00 · 
Francouzská specialita - Garbure
Příprava: Fazole namočit do druhého dne. Slít je a propláchnout. Vložit je do hrnce se šunkou, nebo slaninou, špekem, zalít vše vodou, přidat bo...
 · 12:00 ·  · 05:00
Mexické fazole
1. Na vysoké silnostěnné pánvi rozpalte rostlinný olej, může být i olivový. Naráz na něj vhoďte předem připravenou směs cibule, křehké šťavnaté p...
 · 12:00 ·  · 05:00 · 00:30 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...