Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Luštěniny > Pravý židovský šoulet
 

Pravý židovský šoulet

Pravý židovský šoulet
 
  • přidat obrázek ...
 
*
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1859x
Autor: neuveden

SUROVINY

0,5 kg hovězího masa (na polévku)
0,5 kg cibule
1 hrst krup
0,5 kg suchých fazolí (namočených den předem)
olej
sůl
pepř

POSTUP

Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji. Přidáme na kostky nakrájené lehce posolené hovězí a lehce osmahneme. Pak přidáme fazole a vše zalijime vařící vodou. Nakonec přisypeme kroupy a necháme asi dvě hodiny vařit za občasného promíchání. Osolíme (a trošku opepříme) až tak nejdřív po hodině a půl. Hotovo je, když jsou měkké fazole - pokud chceme, aby vytvořily hustou omáčku, použijeme část fazolí povařených předem. K šouletu se výborně jako příloha hodí (a obvykle také podává) bramborový kugel.
Poznámka autora: Pro zvýšení vizuálního efektu je možné například použít fazole ve dvou barvách. Množství je orientační - je to něco jako fazolový guláš, takže podle chuti, klidně od oka. Důležité je nepřehnat to s kroupami.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.