Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Masové polévky > Boršč
 

Boršč

Boršč
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
45 min.
Počet zobrazení
879x
Autor: neuveden

SUROVINY

sůl
rajčata 6-8 ks
brambory
30 g tuk
1 ks cibule
0,12 l smetana kysaná
200 g zelenina kořenová
150 g zelí kysané
100 g řepa sterilovaná červená

POSTUP

Maso dáme vařit do osolené vody. Na tuku osmažíme kořenovou zeleninu nakrájenou na nudličky a cibuli. Osmaženou zeleninu přidáme k masu se zelím a bramborami. Ke konci vaření přidáme červenou řepu a povaříme. Šťávu z uvařených rajčat procedíme do polévky. Uvařené maso pokrájíme a vložíme zpět do polévky. K boršči podáváme na stůl zakysanou smetanu.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2014
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.