
Makedonská rybí polévka
SUROVINY
800 g kapra
12 vejce
1 lžíce octa
sůl
mletý pepř
tenké nudle
1,5 l vody.
12 vejce
1 lžíce octa
sůl
mletý pepř
tenké nudle
1,5 l vody.
POSTUP
Očištěného kapra ( nebo jinou sladkovodní rybu ) nakrájíme na menší kousky, zalijeme studenou vodou a dáme vařit. Když přejde varem, osolíme, okyselíme octem, rybu vykostíme, přisypeme nudle a dále vaříme. Mezitím rozšleháme vejce a rozmícháme s trochou polévky. Nakonec vlijeme rozšlehané vejce do polévky a chvíli je v ní na mírném ohni povaříme.
Recept "Makedonská rybí polévka" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.