Polévka s krůtím masem

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Drobně nakrájené maso prohněteme se smetanou, vejcem a petrželkou, solí, pepřem, paprikou a z hmoty vypichujeme noky, které vaříme 5 min. v osolené vodě.
2 Mrkev a kedlubny nakrájíme na plátky, cibuli nadrobno, podusíme na másle, podlijeme vývarem, přidáme protlak, vaříme 5 min., osolíme, opepříme, přidáme noky. Petrželku a pažitku nasekáme, smícháme s mandlemi a olejem, osolíme, a podáváme k polévce.

Mohlo by Vás zajímat

Klasický hovězí vývar
Hovězí maso opláchneme, naklepeme a rozkrájíme na větší kusy. Vložíme do hrnce s asi 2 litry studené vody a přivedeme k varu. Přidáme koření i ze...
 · 01:00
Kuřecí kaldoun s houskovými knedlíčky
Očištěné kuře uvaříme v osolené vodě s cibulí doměkka. Potom vyjmeme, vykostí a nakrájíme na kostičky. Do stejného vývaru dáme vařit květák a mrk...
 · 01:10
Drštková polévka
Většinou vaříme 1 den hovězí drštky a druhý den polévku. Vaření drštek: Hovězí drštky vložíme do většího hrnce a zalejeme studenou vodou. Na pl...
 · 06:00 · 
Bramborová s uzenou treskou (makrelou)
1) tresku , cibuli , bouquet garni a vodu dáme do velkého hrnce a přivedeme k varu. Na mírném ohni vaříme až se začne maso rozpadat. 2) Tresku ...
 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...