Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Masové polévky > Sči - ruská polévka
 

Sči - ruská polévka

Sči - ruská polévka
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Náročnost
středně
obtížný
Počet zobrazení
3022x
Autor: Prima vařečka, TV Prima, leden 2001, ruská kuchyně

SUROVINY

150 g vařeného hovězího masa na kostičky
250 g zelí, nakrájeného na čtverečky
1 cibule, drobně nakrájená
1 pórek, na kolečka
2 rajčata, oloupaná na plátky
celer a mrkev na plátky
10 g másla
10 g hladké mouky
500 ml vývaru
sůl, pepř
bobkový list
1 snítky kopru nebo petrželky, drobně nakrájené

POSTUP

Mrkev a celer, cibuli a pórek vložíme do vařícího vývaru. Přidáme koření a pod pokličkou vaříme na malém plamínku asi 10 minut. Potom vývar procedíme, přidáme nakrájené zelí, spařená, oloupaná a nakrájená rajčata a vaříme asi 5 minut. Polévku zahustíme světlou jíškou z másla a mouky a ještě krátce povaříme. Kostičky hovězího masa vložíme do polévky. Povaříme dvě minuty, přisolíme a posypeme drobně nakrájeným koprem nebo petrželkou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.