Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Masové saláty > Celerový salát s kuřecím masem
 

Celerový salát s kuřecím masem

Celerový salát s kuřecím masem
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
928x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 hlávka endivie nebo frisé salátu
1 střední celer
3 řízky z kuřecích prsíček
2 jablka
3 lžíce citrónové šťávy
2 pomeranče
2 grepfruity
1 bílý jogurt
100 ml smetany
sůl
čerstvě mletý pepř
0,5 lžičky cukru
0,5 lžičky kari koření
špetka chilli

POSTUP

1. Kuřecí prsíčka osolíme, opepříme a o pečeme z obou stran na oleji asi 5-6 minut.
2. Maso necháme vychladnout a nakrájíme na nudličky.
3. Omytý salát natrháme na malé kousky a urovnáme do salátové mísy.
4. Přidáme nakrájené kuřecí maso, jablka nakrájená na plátky a zakapaná citrónovou šťávou, najemno nakrájený celer a překrájené dílky pomeranče a grepu.
5. Šťávu z pomerančů a grepů při krájení zachytíme a použijeme do marinády spolu s jogurtem a smetanou.
6. Marinádu osolíme, přisladíme a okořeníme a salát jí přelijeme.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.