Ugrilovaný Hermelín Pepa

Ugrilovaný Hermelín Pepa
0 hodnocení00:30velmi snadné
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • pikantní kořenící směs
  • olej
  • Hermelíny

Postup

1 Před grilováním si připravte směs z pikantní kořenící směsi a oleje. V té Hermelíny namarinujte a zabalte pečlivě do alobalu. Poté můžete dát na gril. Grilujeme 3-5 min z každé strany, poté ho přeložíme na talíř. Hemelín se uvnitř krásně rozteče, napovrchu je však pohromadě a drží jako kůrka.

Poznámka

KR-706.

Mohlo by Vás zajímat

Smažený sýr bez smažení - verze ii.
Postup přípravy: Čajové šálky důkladně vymastíme (Herou či jakýmkoli podobným tukem) a velmi důkladně vysypeme strouhankou. Strouhaný sýr se salá...
 · 00:44
Smažený Hermelín Pepa
Klasicky usmažený Hermelín můžete podávat i jinka, zkuste ho nasladko. Hermelín obalte v trojobalu (velce, mouka, strouhanka) a usmažte. Místo ta...
 · 00:44 · 00:30 · 
Hermelín Pepa v sauně
Po sauně vyhládne a tato mňamka se Vám sama připraví v průběhu Vašeho sanování ..... předem si rozkrojte Hermelín na dvě poloviny, naplňte šunkou...
 · 00:44 · 00:30 ·  · 00:30 · 
Hermelín se zeleninovou náplní
Hermelíny vyndáme těsně před jejich přípravou z lednice. Rozkrojíme je, vložíme mezi ně nakrájenou cibuli, nakrájený česnek, bazalku a kousky kap...
 · 00:44 · 00:30 ·  · 00:30 ·  · 00:45
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...