Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Mleté maso > Barbaankovy karbanátky
 

Barbaankovy karbanátky

Barbaankovy karbanátky
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
3
Časová náročnost
30 min.
Počet zobrazení
2233x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 kg mletého masa
2 vejce
2-3 lžíce strouhanky
2 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce kremžské hořčice
sůl
pepř
majoránka
mletý kmín
mletá paprika

POSTUP

Ingredience smícháme, strouhanky jen symbolicky, aby nezanikla chuť masa a karbanátky nebyly gumové a tuhé. Z masa tvarujeme karbanátky cca 5cm široké a 2cm vysoké, v ničem už neobalujeme (ani ve strouhance ne) a na pánvi je lehce zploštíme. Smažíme z obou stran dohněda, při smažení první strany jsou karbanátky ještě křehké, takže nenapichovat a nemačkat, obracet obracečkou. Ještě tip: karbanátky nedávám na ubrousek, ale na rošt z trouby položený na dřez. Tam je nechám okapat a dvěma či třemi ubrousky pak pouze utřu kapku tuku na spodku. Doporučená příloha: bramborová kaše s osmahnutou cibulkou, brambory
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.