Čínské bochánky

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Zelí nakrájíme nadrobno a promícháme s rozemletým masem, sójovou omáčkou a kořením. Z těsta utvoříme malé placičky, které naplníme připravenou náplní a vytvoříme malé bochánky. Urovnáme je na plech a pečeme v dostatečně teplé troubě asi tři čtvrtě hodiny. Bochánky podáváme teplé i chladné.

Mohlo by Vás zajímat

Smažené čínské placičky
Maso smícháme se sójovou omáčkou, zázvorem, pepřem, opatrně osolíme. Vytvarujeme malé ploché placičky. Z vajec, škrobové moučky, drobně posekané ...
 · 
Hovězí biftečky s ovčím sýrem
Postup přípravy: Maso vložíme do misky, přidáme strouhanku, vejce, na kostičky nakrájený sýr, nasekaný česnek a směs důkladně zpracujeme. Dochutí...
 ·  · 00:44
Závitky z čínského zelí s masem
1. Čínské zelí povaříme v osolené vodě asi 5 min. Odlomíme osm velkých vnějších listů a seřízne­me jejich tlusté řapíky. Zbytek zelí nadrobno na­...
 ·  · 00:44 · 00:50
Domácí hamburger
Obě masa umeleme na strojku na maso nebo krátce rozmixujeme. Poměr mezi masy je občas rozdílný. Kdo fandí hovězímu, může jej připravit pouze z ho...
 ·  · 00:44 · 00:50 · 01:00
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...