
Jablka plněná mletým masem
SUROVINY
8 jablek
1 citronu, - šťávu z
sůl
pepř
2 cibule
2 stonky petržele a majoránky
400 g mletého masa
vejce
2 lžíce zakysané smetany
0,5 lžičky sušené majoránky
150 g goudy.
1 citronu, - šťávu z
sůl
pepř
2 cibule
2 stonky petržele a majoránky
400 g mletého masa
vejce
2 lžíce zakysané smetany
0,5 lžičky sušené majoránky
150 g goudy.
POSTUP
Z jablek odřízneme horní část, vykrojíme jadřince a jablka vydlabeme. Odkrojenou část a dužinu jemně nasekáme. Vnitřek jablek potřeme citronem, osolíme, opepříme. Do masa vmícháme jablka, vejce, smetanu, nasekanou cibuli, petrželku, majoránky, sůl a peř. Sýr nakrájíme na kostičky a zamícháme do masa. Jablka naplníme masem, dáme do zapékací formy a pečeme v troubě při 200°C asi
30 min. Podáváme zdobené majoránkou.
Recept "Jablka plněná mletým masem" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.