Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Mleté maso > Játrová paštika
 

Játrová paštika

Játrová paštika
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
473x
Autor: Karea

SUROVINY

• 400 g vepřové pečene
• 250 g uzené slaniny
80 •
50 •
30 •
• 150 ml sladké smetany
125 •
2 vejce - •
• hořčice, mleté černé koření, postrouhaný muškátový oříšek
• majorán, sůl
2 •

POSTUP

Játra a slaninu na masovém mlýnku najemno pomeleme.
Na tuku do sklovitá urestujeme posekanou cibuli, posypeme ji moukou a trochu opražíme. Potom ji zalejeme mlékem se smetanou, krátce převaříme a odložíme ze sporáka.
Vychladnuté smísíme s játrovou hmotou a vejci. Ochutíme solí a horčicí. Dobře promíchanou hmotou naplníme obdélnikovou formu vyloženou alobalem. Formu vložíme do přiměřené nádoby s vodou sahající do poloviční výšky a v horké troubě vaříme asi 8 minut.
Po vyjmutí z troby vrchní plochu paštiky zatížíme (destičkou). Vychlazenou paštiku vyklopíme z formy.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2014
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.