Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Mleté maso > Mleté karbanátky
 

Mleté karbanátky

Mleté karbanátky
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
60 min.
Počet zobrazení
610x
Autor: neuveden

SUROVINY

česnek
6 lžic olej
sůl
200 ml vývar
1 ks vejce
4 lžíce ocet
petrželka
250 g brambory
2 ks cibule
pažitka
3 lžíce hořčice
1 ks houska
pepř mletý
1 ks okurka salátová
500 g maso mleté míchané

POSTUP

Brambory uvaříme ve slupce a nakrájíme na plátky. Okurku nakrájíme i se slupkou na kolečka. Na marinádu spojíme tři lžíce oleje a najemno posekanou cibulkou, přimícháme vývar, ocet, dvě lžíce hořčice, sůl a pepř. Pažitku nasekáme a dáme stranou. Brambory a okurku dáme do marinády a necháme asi hodinu odležet. Namočíme do vody housku. Cibuli a česnek nasekáme na kostičky a přidáme k vymačkané housce. Přimícháme vejce, hořčici a petržel. Osolíme, opepříme a z masové směsi tvarujeme 8 karbanátků, které opékáme v oleji z obou stran. Podáváme s bramborovým salátem a pažitkou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.