Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Mleté maso > Plněný zelný list
 

Plněný zelný list

Plněný zelný list
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1510x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 hlávka červeného zelí
sůl
10 g sušených hub
1 cibule
100 g slaniny
500 g mletého masa
1 vejce
2 lžíce strouhanky
pepř
0,5 lžičky tymiánu
2 lžíce oleje
250 ml vývaru
1 lžíce octa
125 ml červeného vína
3 lžíce kysané smetany

POSTUP

Omyjeme zelí a celé je ponoříme do vody. Asi 5 minut je vaříme. Sejmeme 8 svrchních listů. Namočíme houby. Oloupeme cibuli a se slaninou ji nakrájíme. V pánvi rozpustíme slaninu a osmahneme na ní cibulku. Přidáme houby a podusíme je. Přidáme mleté maso, vejce, strouhanku, sůl, pepř a tymián.
Troubu vyhřejeme na 200 stupňů. Na listy rozdělíme nádivku. Zabalíme je a sepneme. Osmahneme je na oleji a přelijeme vývarem, octem a vínem. Přikryté pečeme asi 35 minut. Hotové závitky vyjmeme. Omáčku zjemníme kysanou smetanou a ochutíme
Přílohy:
bramborová kaše
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.