Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Mleté maso > Sedmihradské zelí
 

Sedmihradské zelí

Sedmihradské zelí
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
1598x
Autor: neuveden

SUROVINY

Obdělát mleté maso na cibulce a česneku
osolit, opepřit, okořenit dle libosti.
Uvařit rýži, ale ne úplně do měkka.
Do tukem vymazaného pekáčku dát vrtvu rýže, vrstvu masa, vrstvu kysaného zelí
vrstvu paprikového salámu (v originále je čabajka) a střídát vrstvy.
Zalít smetanou, ale já zalévám jen mlékem.
Péct v troubě cca hodinu.

POSTUP

Obdělát mleté maso na cibulce a česneku, osolit, opepřit, okořenit dle libosti. Uvařit rýži, ale ne úplně do měkka. Do tukem vymazaného pekáčku dát vrtvu rýže, vrstvu masa, vrstvu kysaného zelí, vrstvu paprikového salámu (v originále je čabajka) a střídát vrstvy. Zalít smetanou, ale já zalévám jen mlékem. Péct v troubě cca hodinu.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.