Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Mleté maso > Sekaná plněná nivou
 

Sekaná plněná nivou

Sekaná plněná nivou
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1283x
Autor: Karea

SUROVINY

500 g mletého masa (směs)
100 g cibule
sůl, mletý pepř
2 vejce
120 g rajčatového protlaku
lžíce sekané petrželové natě
100 g strouhané housky
50 g polohrubé mouky
Na náplň:
100 g nivy (české výroby)
80 g strouhané housky
1 dl mléka
1 vejce
50 g másla

POSTUP

Maso promícháme s jemně pokrájenou cibulkou, solí, pepřem, strouhanou houskou a moukou. Dobře vypracujeme hmotu (nejlépe na domácím malém katru), případně přidáme strouhanou housku, aby byla hustší konzistence. Na náplň strouhanku navlhčíme mlékem, promícháme se strouhanou nivou, vejcem a změklým máslem. Našleháme. Mletou fáš rozválíme na pomoučeném vále na silnější plát, pomažeme náplní, zarolujeme a dobře přitlačíme. Utvořenou šišku, potřeme bílkem a v troubě při 200 °C pečeme 45 minut. Takto připravenou sekanou můžeme také zabalit do pečicího papíru nebo alobalu a převázat motouzem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.