Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Mleté maso > Vrstvená sekaná
 

Vrstvená sekaná

Vrstvená sekaná
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
120 min.
Počet zobrazení
649x
Autor: neuveden

SUROVINY

500 g mletého masa
12 lžic strouhanky
3 vejce
3 stroužky česneku
2 lžíce worcesteru
2 lžíce sekané bazalky nebo majoránky
mletý pepř
8 lžic nakrájené cibule
2 lžíce oleje
3 brambory
150 g nakrájeného čedaru
50 g sterilovaných zelených feferonek
sůl
8 lžic rozmačkaných rajčat
8 lžic mléka
1 lžička hořčice

POSTUP

Spodní vrstva: Mleté maso smícháme se strouhankou a vejcem, přidáme česnek, worcester, nasekané bylinky, opepříme a promícháme. Hmotou naplníme pečící formu a pečeme asi 30 minut. Mezitím si připravíme střední vrstvu: Na oleji zpěníme cibuli. Část brambor smícháme s částí sýra, česnekem, cibulí, feferonkami, solí a pepřem. Promícháme a přendáme do formy na předpečené mleté maso. Na horní vrstvu: Rozšťoucháme zbývající brambory, rajčata s mlékem, sýr, česnek, dvě vejce a hořčici. Promícháme a přidáme do formy. Pečeme ještě 25 - 30 minut.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.