Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Mleté maso > Zapečené mleté maso s květákem
 

Zapečené mleté maso s květákem

Zapečené mleté maso s květákem
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
44 min.
Počet zobrazení
1286x
Autor: neuveden

SUROVINY

Ingredience:
1 kg hrubě mletého masa - směs vepřové + hovězí, nebo jen vepřové - plec, bůček, 2 cibule, olej, sůl, pepř, 3 vejce, 1 kelímek 12% sladké smetany, 1 dcl mléka, 6 lžic strouhanky, 1 květák

POSTUP

Postup přípravy: Na oleji mírně osmahneme cibuli, přidáme maso, sůl, pepř a restujeme zhruba 10-15 minut. Pak do masa přidáme 5 lžic strouhanky. Pekáček vymastíme, vysypeme zbylou strouhankou, dáme polovinu masa, na to rozprostřeme uvařený a na růžičky rozebraný květák a na to dáme druhou polovinou masa. Pekáček přiklopíme - nebo dáme alobal a v troubě zapečeme. Po zapečení zalijeme smetanou s mlékem a rozšlehanými vajíčky, trochou solí a pepřem. Dopečeme, ke konci odkryjeme. Před dopečením můžeme posypat strouhaným sýrem.
Chutná teplé s bramborem i studené s chlebem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.