Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Moučníky > 3 bit
 

3 bit

3 bit
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
539x
Autor: Renda.19

SUROVINY

10 dkg moučkového cukru
2 vejce
2 vanilínové cukry
1 celé máslo
Karamelový krém::
2 vanilkové pudingy
10 dkg moučkového cukru
čokoláda na pocákání
2 lžičky kakaa
0,5 l mléka
30 dkg hladké mouky
2 balení BB sušenek
1 dcl oleje
1 prášek do pečiva
1 SALKO/SALKO-uzavřené- vaříme ve vodní lázni 2 hodiny den dopředu/
15 dkg másla
0,25 l mléka/pokojové teploty/
Náplň::

POSTUP

: Žloutky vymícháme s moučkovým cukrem do pěny, přidáme kakao, pomalu přidáváme olej, mléko, mouku s práškem do pečiva a tuhý sníh z bílků.Těsto vylijeme na vymaštěný a vysypaný hluboký plech a upečeme.
Na náplň si uvaříme z pudingů, mléka a vanilínového cukru tuhý puding a necháme vychladnout. Do vyhlazeného všleháme máslo pokojové teploty a moučkový cukr. Tuto náplň natřeme na upečený korpus, na náplň pokladáme BB sušenky a natřeme karamelový krém a pocákáme čokoládou. Dáme do lednice a potom krájíme na kostky.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.