Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Moučníky > Grófčin koláč
 

Grófčin koláč

Grófčin koláč
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
1595x
Autor: Karea

SUROVINY

Těsto:
• 450 g polohrubé mouky
125 •
• 0,5 balíčku prášku do pečiva
• 200 g práškového cukru
4 žloutky - •
2 • 1 -
• citrónová kůra
1 •
Náplň:
• 7 menších očistených jablek
4 bílků - • sníh ze
• 1 balíček vanilkového cukru
• 2 lžíce krystálového cukru
• 70 - 100 g posekaných ořechů
100 • 70 -

POSTUP

Na desce vypracujeme ze surovin vláčné těsto a třetinu z něho odložíme v mikroténovom sáčku do chladničky. Do zbytku přidáme kakao. Rozválíme na velikost plechu a pomocí válečku přeložíme na vymaštěný a moukou posypaný plech. Na těsto postrouháme očistěná jablka, posypeme jich vanilkovým a krystalovým cukrem, posekanými ořechy a rozinkami. Můžeme přidat i škořici. Na jablka rozetřeme sníh z bílků a na něj postrouháme těsto z chladničky. Dáme péct do mírně předehřáté trouby asi na 30 minut. Hotový koláč ozdobíme rozpuštěnou čokoládou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.