Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Moučníky > Rychlý moučník za 10 minut
 

Rychlý moučník za 10 minut

Rychlý moučník za 10 minut
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Časová náročnost
10 min.
Počet zobrazení
9507x
Autor: neuveden

SUROVINY

250 g Hery
2 lžíce kakaa
2 hrnky cukru
1 hrnek vody
4 vejce
2 hrnky polohrubé mouky
1 prášek do pečiva
tuk a mouka na plech
strouhané vlašské ořechy (kokos) na zdobení

POSTUP

Rozpuštěnou Heru smícháme s kakaem, cukrem a vodou. Jeden hrnek směsi si dáme na stranu. Do zbylé směsi vmícháme vejce a prosátou mouku a práškem do pečiva. Těsto vlijeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme ve vyhřáté troubě cca 10 min. Ihned po upečení na těsto vylijeme směs z hrnku a posypeme ořechy nebo kokosem. Před podáváním můžeme zdobit šlehačkou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE


Jarmila
20.02.2011 15:20:01

Buchta mě překvapila rychlostí a tak jsem ji zkusila upéci. Je velmi jednoduchá a oravdu se povedla. Byla hned hotová asi za 12 min. upečená. Je moc dobrá.


Jarmila
20.02.2011 15:24:57

Buchta je velmi dobrá a snadná. Povedla se a byla hotová do 20ti minut  i s pečením.

Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.