Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Nakládané > Kvašáky (trvalé – dělat 4 měsíce)
 

Kvašáky (trvalé – dělat 4 měsíce)

Kvašáky (trvalé – dělat 4 měsíce)
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
2555x
Autor: neuveden

SUROVINY

4 dkg sůl
1 lžička hořčičného semínka
višňové listí
kopr
křen
petržel
mrkev
cibuli

POSTUP

1 l vody převařit se 4 dkg soli. Dát 1 lžičku hořčičného semínka do 4 litrové láhve, višňové listí, kopr, křen, petržel, mrkev, cibuli. Doprostřed a nahoru dát taky višňové listí. Zalít studenou vodou. Okurky nechat předem 3 hodiny močit a pak osušit.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.