Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Nakládané > Nakládaný hermelín
 

Nakládaný hermelín

Nakládaný  hermelín
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
1089x
Autor: neuveden

SUROVINY

3 ks hermelínu
3 feferonky
5 bobkových.listů
2 cibule
2 pokrájené červené kapie (i naložené)
6 stroužků česneku
2 lžičky grilovacího koření
2 lžičky koření na divočinu
1 lžíce citrónové šťávy
olej na zalití

POSTUP

Hermelín pokrájej na kousky, velikostí a tvarem vyhovující tvým představám. V praxi je vyzkoušena jako nejvhodnější varianta : kolečko hermelínu přepůlit po příčné i podélné ose.Vzniknou půlkolečka poloviční tloušťky původního tvaru. Rozmačkaný česnek dobře utři s kořením a lžící oleje. Pokud jsi sýr nožem zpracoval do estetických útvarů, pak jej narovnej do sklenice,jak je popsáno v předešlé pasáži a každou vrstvu připravenou kořenící směsí potři. Zalij olejem, sklenici uzavři,ulož na týden do lednice,každý den dvakrát něžně protřepej. Servíruj se slavnostním výrazem , typu “ Saturnin” v tváři.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.