
Nakládaný hermelín
SUROVINY
9 ks sýru hermelín
Slunečnicový olej
zelený pepř
červený pepř
česnek
paprika sladká
paprika pálivá
čubrica
adžika
bazalka čerstvá
Slunečnicový olej
zelený pepř
červený pepř
česnek
paprika sladká
paprika pálivá
čubrica
adžika
bazalka čerstvá
POSTUP
Hermelíny (pokud možno levné, třeba lehce před projitím záruční doby) rozbalíme a postupně vkládáme do sklenice a proléváme směsí oleje a koření, kterou předem vytvoříme. Vhodná je sklenice rovná bez zúženého hrdla např. od prodávaných utopenců.
Konzervujeme v chladu (v lednici) cca 14 dnů až 3 neděle.
Podáváme k vínu nebo pivu spolu s černým chlebem.
Recept "Nakládaný hermelín" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2018
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.