Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Nakládané > Nakládaný hermelín
 

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín
 
  • přidat obrázek ...
 
****
Počet zobrazení
5286x
Autor: neuveden

SUROVINY

Mám skvělý recept na nakládaný hermelín (tvrdí to všichni co ochutnali). Nejdřív si udělám směs z rozmačkaného česneku a chilli koření(dávám ho přiměřeně, aby směs byla světle červená, (na pět sroužků asi jednu kávovou lžičku) touto směsí potřu půlku podé
lně rozříznutého hermelínu a přiklopím druhou půlkou (počítejte asi jeden stroužek česneku na jeden Sedlčanský hermelín).

POSTUP

Namazané a slepené hermelíny skládám do 5 litrové lahve od okurek, na dno se vejdou 3 již zníněné Sedlčanské hermelíny (jsou menší), do děr co vzniknou vedle hermelínů dávám nakládané chilli papriky (vzhledem k velikosti jsou lepší kulaté), a pokračuju druhým patrem a to tím způsobem, že přes místa kde jsou papriky položím hermelín (jakoby napříč), do sklenice se vejde pět pater po třech hermelínech a šesté patro je jen ``dvouhermelínové``, jednotlivá patra prokládám bobkovým listem. Na pánvi rozehřeju asi 1 dcl oleje a přidám koření - bobkový list, tymián, celý pepř, a nové koření. Nechám to trochu prohřát, ale nesmí se začít smažit. Až olej schladne naleju ho na hermelíny a lahev doleju čistým olejem, aby hermelíny byly ponořené. Uložím do ledničky a nechám tak týden uležet. A na závěr jedna dobrá rada: když hermelíny sníme schovám olej na příště a další várka je o to lepší. Omlouvám se za trochu chaotický popis. Přeju všem dobrou chuť.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.