Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Nakládané > Utopenci (naši)
 

Utopenci (naši)

Utopenci (naši)
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Náročnost
středně
obtížný
Počet zobrazení
882x
Autor: neuveden

SUROVINY

10 špekáčků 4 velké cibule 4 lžíce plnotučné hořčice 2 lžíce cukru 1 lžíce soli 130 ml octa 0,5 l piva 4 lístky bobkového listu 8 kuliček nového koření 16 kuliček celého pepře 1 velká chilli paprika mletý pepř

POSTUP

1. Špekáčky oloupeme a z každé strany podélně nakrojíme. 2. Hořčici smícháme s mletým pepřem a touto směsí pomažeme prokrojenou část špekáčků. 3. Cibuli nakrájíme na půlkolečka. Do průřezů vložíme plátek cibule a kousek chilli papriky. 4. Špekáčky natěsno vložíme do dobře vymyté a vařící vodou vypláchnuté sklenice. 5. Pivo se solí, cukrem a kořením přivedeme k varu a krátce povaříme. Stáhneme, necháme zchladnout a přidáme ocet. Ještě vlažný nálev nalijeme na špekáčky, uzavřeme a necháme v pokojové teplotě vychladnout, pak přendáme do lednice, kde si špekáčky ještě minimálně týden odpočinou, než budou nachystané ke konzumaci.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.