Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Nezařazeno > Až budete škvařit sádlo, zkuste tohle:
 

Až budete škvařit sádlo, zkuste tohle:

Až budete škvařit sádlo, zkuste tohle:
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
388x
Autor: neuveden

SUROVINY

POSTUP

1. Po třetinách cibule, hořčice, sádlo (může ho být o něco víc) - v nádobě smíchat hořčici s jemně nakrájenou cibulí, řádně osolit, zalít vroucím (!!!) sádlem, je-li, přidat trochu bazalky. Nechat vystydnout, mazat na čerstvý chleba.
2. Asi čtvrtinu nádobky prolisovaného česneku, sůl, může být zelená petrželka, to vše rovněž zalít vařícím sádlem. Taky nechat vychladnout. Je to moc fajn, když je jeden línej dělat topinku, tak to namazat na ten čerstvý chleba
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.