Domácí klobásy

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

  • vepřového bůčku 5 kg
  • stroužky česneku 2
  • hovězího nebo skopového masa 2,5 kg
  • sůl
  • papriku sladkou
  • mleté nové koření.

Postup

1 Nakrájíme na kostky, přidáme sůl a papriku a dáme na 1-2 týdny uležet v kamenině nebo kastrolu.Po uležení hovězí maso umeleme a bůček rozkrájíme na malé kousky ( nebo umeleme na hrubo). Přidáme pepř, kmín a mleté nové koření, promícháme s trochou vody a plníme do střev. Udíme pomalu 5 hodin.

Mohlo by Vás zajímat

Rychlí domácí utopenci
Nálev svaříme a vychladíme. Špekáčky oloupeme a rozkrájíme podélně na půlky, poklademe cibulí nakrájenou na půlkolečka, proužky kapií a na kostič...
Domácí huspenina
Postup přípravy: Maso z hlavy, nožiček i kůži omyjeme v teplé vodě, očistíme a dáme vařit, nejlépe do tlakového hrnce. Přidáme jednu cibuli, sůl,...
 · 00:45
Domácí jogurt pod peřinou
Mléko uvedeme do varu a sundáme z plotýnky, dáme do mléka cukr. Necháme schladnout na teplotu 40 stupňů. Nemáme-li teploměr, na takovou teplotu, ...
 · 00:45 · 08:00 · 
Domácí hamburger
Oloupeme cibule. Jednu nakrájíme na kostičky, druhou na kolečka. Oloupeme česnek a nasekáme ho na malé kousky. Cibulové kostičky spolu s česnekem...
 · 00:45 · 08:00 ·  · 00:25
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...