Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Nezařazeno > Kebab na jehle se slaninou
 

Kebab na jehle se slaninou

Kebab na jehle se slaninou
 
  • přidat obrázek ...
 
*
Náročnost
lehký
Počet zobrazení
1767x
Autor: Testudo

SUROVINY

170 g pšeničného šrotu
2 řapíky celeru s lístky
4 lžíce slunečnicových jader
4 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
malou cibuli
270 g slaniny
5 lžic strouhanky
lžíci lístků tymiánu
2 lžíce worcesterové omáčky
vejce.

POSTUP

Šrot přelijeme vařící vodou a necháme 30 min. bobtnat, až změkne, ale nerozvaří se. Pak jej necháme okapat na sítu. Slunečnicová jádra orestujeme nasucho na pánvi, smícháme se šrotem, sekanými lístky celeru a lžící oleje. Osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme, nekrájíme a spolu se slaninou, řapíky celeru a strouhankou rozmixujeme. Ochutíme tymiánem, worcesterovou omáčkou, solí a pepřem. Přidáme vejce, rozmixujeme a rozdělíme na osm porcí. Každou porci přitlačíme na jehlu a potřeme olivovým olejem. Na středním ohni grilujeme 8 až 10 minut, pravidelně obracíme.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.