Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Nezařazeno > Klobásy v hořčičné omáčce s jablky
 

Klobásy v hořčičné omáčce s jablky

Klobásy v hořčičné omáčce s jablky
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
319x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 lžíce rybízová zavařenina
2 lžíce hrubozrnná horčice (kremžská)
pepř
1 snítka - rozmarýn
sůl
300 ml drůbeží vývar
1 ks cibule
8 ks klobása (kvalitní)
2 ks jablko
1 lžíce olej

POSTUP

Cibuli a jablka očistíme a nakrájíme na osminky (klínky). Ve velké silnostěnné pánvi rozehřejte olej a ze všech stran na něm asi pět minut opékáme klobásy. Pak mezi ně přidáme cibuli a smažíme, dokud vše nezačne zlátnout. Občas směs promícháme. Přidáme jablka, zvýšíme teplotu a jablka necháme zezlátnout. Mícháme je opatrně, aby se nerozpadla. V misce mezitím vyšleháme rybízovou zavařeninu a hořčici. Přidáme je do pánve a směs přivedeme k varu. Omáčku vaříme, dokud není hustá a sirupová. Pak snížíme teplotu, přidáme vývar a rozmarýn, podle chuti sůl a pepř a asi 10 minut vše povaříme. Podáváme s bramborovou kaší nebo opékanými brambory.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.