Koláč (3)

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

Postup

Mohlo by Vás zajímat

Nemecká  kuchyňa
Nemecká gastronómia nepatrí práve k tým obdivovaným, ale možno ju ľahko charakterizovať: na juhu sa so svojimi ťažkými mäsitými jedlami, omáčkami...
Talianska kuchyňa
Dávno pred gastronomickým vzostupom francúzskej kuchyne prekvitalo kuchárske umenie v Taliansku. Francúzsky kráľ František I. dával prednosť tali...
Ovoce na koláč - švestky, jablka
Vypeckované švestky nebo nastrouhaná jablka natlačíme do malých sklenic, zavíčkujeme a v tlakovém hrnci zavařujeme 6 minut od bodu varu. Po...
00:45
Zur bjaleš
Z mouky, vajec, mléka, másla, soli zadělejte těsto, rozdělte na dvě části. Z větší části vyválejte placku a vložte do vymazané formy, aby okraje ...
00:45
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...