Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Nezařazeno > Mäso na orientálny spôsob
 

Mäso na orientálny spôsob

Mäso na orientálny spôsob
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Náročnost
lehký
Počet zobrazení
430x
Autor: neuveden

SUROVINY

800 g hydinového mäsa
1 káv. lyžička mletého čierneho korenia
3 celé vajcia
1 káv. lyžička kari korenia
1 káv. lyžička vegety
1 káv. lyžička mletého ďumbiera
1 káv. lyžička mletej rasce
aj iné pikantné koreniny podľa chuti
1 pol. lyžica horčice
1 pol. lyžica kečupu
1 pol. lyžica worcesterskej omáčky

POSTUP

V hlbšej nádobe rozšľaháme vajcia, vmiešame všetky koreniny a pochutiny a nakoniec mäso pokrájané na malé rezančeky. Odložíme do chladničky (najmenej 24 hod.). Občas premiešame, aby koreniny rovnomerne vsiakli do mäsa. Na rozpálenom tuku mäso opečieme. Výhodou je, že ho pripravíme len toľko, koľko spotrebujeme. Naložené mäso vydrží v chladničke aj niekoľko dní. Ako obmenu (alebo pre dochutenie) môžeme pred dopekaním ešte pridať papriku pokrájanú na pásiky alebo opražené lieskové oriešky či mandle.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.