Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Nezařazeno > Pikantní žebírka
 

Pikantní žebírka

Pikantní žebírka
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
678x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 kg vepřových žebírek
1,5 dcl bílého vína
2 feferonky
sůl
pepř
1 lžička hořčice
2 lžíce octa
1 lžička cukru
trochu strouhaného čerstvého zázvoru
2 cibule
4 stroužky česneku
2 lžíce kečupu
0,25 l vývaru
olej na smažení

POSTUP

Vepřová žebírka osolíme, podlijeme vodou a pečeme při teplotě asi 200 °C 40-50 minut. Neustále poléváme šťávou, která se vysmaží. Během pečení si připravíme omáčku. Na oleji osmahneme cibulku najemno nakrajenou, přidáme všechny ingredience mimo cukru a česneku, zamícháme a přidáme vývar s vínem, krátce povaříme, přidame utrřný česnek a cukr. Necháme zhoustnou dochutíme a vše horké přelejeme na upečená žebírka. Omáčka musí mít hustší kozistenci, aby ulpěla na mase. Jako příloha - bílý chléb.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.