Rybie filé vyprážané v cestíčku

0 hodnocenívelmi snadné
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • mrazeného rybieho filé 750 g
  • pokrmového tuku 125 g
  • horčice 50 g
  • mleté čierne korenie
  • Cestíčko:
  • hladkej múky 100 g
  • mlieka 175 ml
  • vajce 1
  • soľ

Postup

1 Rybie filé nakrájame na porcie, osolíme, okoreníme,
2 potrieme po oboch stranách horčicou a necháme asi
3 1 hodinu odležať. Z múky, vajca a mlieka si pripravíme riedke cesto, prisolíme ho a v tomto namáčame pripravené rybie filé, ktoré ihneď vkladáme do rozpáleného tuku a vyprážame po oboch stranách dočervena.

Mohlo by Vás zajímat

Ryby
Ryby Rybie mäso je veľmi zdravé. Obsahuje vitamíny A, D, B12, fosfor, horčík, vápnik - to všetko je dôležité pre stavbu a pevnosť kostí, pekn...
Stejk
Stejk Aké mäso sa používa na bifteky? Zásadne kupujeme len filé s jemnými vláknami a dbáme, aby bolo pekne mramorované. Nákup hovädzieho filé...
Mäso
Baranie mäso "falat" (alebo zákrčie) je časť medzi krkom a chrbtom. Vhodné je na pečenie aj dusenie. Bravčové mäso "panenská" je bravčová svie...
Iberský poloostrov
Iberský polostrov je samostatnou gastronomickou oblasťou, kde v strave okrem mäsa, hydiny a rýb prevláda olivový olej, cibuľa, cesnak, paradajky,...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...