Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Nezařazeno > Tom Khaa Kai iii
 

Tom Khaa Kai iii

Tom Khaa Kai iii
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
680x
Autor: neuveden

SUROVINY

Suroviny:
1 stvol citrónové trávy
4 listy kaffir lime nebo citrusu
1 kousek galganu
250 g žampiónů
2 rajčata
1-2 lžičky chilli pasty
500 g kuřecího masa
400 ml kokosového mléka
4 lžíce citrónové šťávy
4 lžíce rybí omáčky

POSTUP

Postup přípravy:
Nakrájíme citrónovou trávu na 3 cm kousky, přehneme citrusové listy, omyjeme galgan a nakrájíme ho na řezy. Žampiony rozpůlíme a rajčata nakrájíme na kostky a kuřecí maso na plátky. V hrnci zahřejeme kokosové mléko a přidáme citrónovou trávu. Zvolna vaříme po dobu 2 minut. Přidáme 3 litry vody a pomalu zahříváme. Pak přidáme kuřecí maso, žampiony a rajčata a pokračujeme ve vaření asi pět minut až je maso hotové. Ochutíme chilli pastou, rybí omáčkou a citrónovou šťávou. Před podáváním z polévky odstraníme pevné částečky koření tj. např. cedníkem citrónovou trávu a listy citrusu.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.