Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Nezařazeno > Z Zapečený celer
 

Z Zapečený celer

Z Zapečený celer
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
2
Počet zobrazení
758x
Autor: zhubneme-Bublina

SUROVINY

1 obrovsky celer, nebo 2 mensi
15 dkg. tvrdeho syra (nizkotucneho)
15 dkg sunky
1 cibule
1 vejce
cervena paprika
pepr, sul.

POSTUP

Celer okrajim a vcelku uvarim (cca 30-40 min. podle velikosti). Necham trosku ochladnout. Dohromady smicham nakrajenou sunku, nastrouhany syr, cibuli, vejce, koreni a sul. Celer rozpulim a vnitrek vydlabu (necham okraj cca 1,5 cm). Dužninu pridam pokrajenou ke smesi a smesi naplnim obe pulky celeru. Pulky polozim na pekac pokryty alobalem, nebo pecicim papirem a necham v troube zapect cca 20 min.

Kdyz jsem lina to vydlabavat (a to jsem), tak ten celer jen nakrajim na platky na vymasteny pekac, na to nanesu smes a necham 20 min. zapect.


Je to bez pridavku tuku a jen tak samotne bez prilohy je to dobrutka (alespon pro me, celerovou milovnici).
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.