Pálivý estragonový ocet

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

  • octa 1 l
  • lodyhy estragonu 2
  • 1-2 pálivé papriky
  • cibule 1

Postup

1 Do octa dáme pokrájený estragon, papriky, na kousky pokrájenou cibuli. Po 14 dnech přecedíme a ocet užíváme do salátů a majonéz

Mohlo by Vás zajímat

Česnekový ocet
Postup přípravy: Nachystáme si špejle velikosti skleněných lahviček od kečupu, oliv apod. tak, aby se po vložení do láhve daly uzavřít. Na špejle...
00:44
Vinný ocet s estragonem a meduňkou
Čerstvě natrhané bylinky (estragon, meduňka) omyjeme, osušíme a drobně pokrájíme. Podle chuti přidáme pepř a nové koření. Nasypeme do 0,75 lahve ...
00:44 · 00:00 · 
Jablečný ocet 1981
Příprava: Na výrobu ovocného octa spotřebujeme padaná i natlučená jablka, která dobře omyjeme a vadných částí zbavíme. Můžeme přidat i čisté jád...
00:44 · 00:00 · 
Řeřichový ocet
Postup přípravy: Umyté a osušené květy vložíme do sterilizované sklenice a přelejeme octem. Necháme odležet dva týdny na tmavém místě (zabarví se...
00:44 · 00:00 ·  · 00:44
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...