Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ochucené oleje a octy > Vinný ocet s estragonem a meduňkou
 

Vinný ocet s estragonem a meduňkou

Vinný ocet s estragonem a meduňkou
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Náročnost
lehký
Časová náročnost
127 min.
Počet zobrazení
284x
Autor: Praktická žena - příloha 4/2000

SUROVINY

1 plátek paprika - kapie - červená (na ozdobení)
podle potřeby ocet - vinný (nebo jablečný)
0,5 směsi estragon - čerstvý
1 snítka estragon - čerstvý (na ozdobení)
5 pepř - černý - celý
5 nové koření - celé
0,5 směsi meduňka - čerstvá

POSTUP

Čerstvě natrhané bylinky (estragon, meduňka) omyjeme, osušíme a drobně pokrájíme. Podle chuti přidáme pepř a nové koření. Nasypeme do 0,75 lahve a zalijeme kvalitním vinným nebo jablečným octem. Pevně uzavřeme a necháme asi 2 týdny louhovat. Občas protřepeme. Potom ocet scedíme, nalejeme do láhve a nakonec opatrně zasuneme snítku čestvého estragonu a plátek červené papriky na ozdobení. Láhev pečelivě uzavřeme.
POZNÁMKA: K všestrannému použití.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.