Marináda z podmáslí

1 hodnocenívelmi snadné
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • podmáslí 0,5 l
  • červené víno
  • cibule
  • celý pepř
  • bobkový list

Postup

1 Se skládá z čistého podmáslí nebo ze směsi podmáslí a červeného vína, plátků cibule, celého pepře a malého bobkového listu.

Poznámka

Na vepřové, hovězí nebo zvěřinu.

Mohlo by Vás zajímat

Marináda na vepřové maso
Vepřové maso nakrájené na nudličky osolíme, opepříme a naložíme do marinády. Necháme nejméně 24 hodin uležet. Smažíme v rozpáleném tuku, podáváme...
Marináda na kuře
Všechny suroviny důkladně promícháme, necháme tak hodinku odležet a marináda je hotová. Doporučuji kuře marinádou potřít před pečením, nechat o...
 · 00:10 · 
Bylinková marináda
Smíchej všechny ingredience a vše s masem vlož do plastického sáčku. Sáček uzavři a maso namasíruj. Ponechej v lednici marinovat dle potřeby. Mas...
 · 
Sladkokyselá marináda
Smíchej všechny ingredience a vše s masem vlož do plastického sáčku. Sáček uzavři a maso namasíruj. Ponechej v lednici marinovat dle potřeby. Mas...
 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...